metalworkingmag.cz
Sandvik Coromant News

Investice do inovací

Společnost Sandvik Coromant otevírá tři nová centra produktivity a inovací.

Investice do inovací

V rámci dlouhodobých investic do sdílení znalostí a odborných poznatků se svými zákazníky otevřela společnost Sandvik Coromant, která zaujímá vedoucí postavení mezi výrobci obráběcích nástrojů, tři nová centra Sandvik Coromant. Centra, která byla otevřena v italském Milánu, tureckém Istanbulu a německém Renningenu, jsou součástí globální sítě zařízení určených k předávání odborných znalostí v oblasti obrábění kovů a pomáhajících řešit problémy zákazníků.

Sandvik Coromant byla první společností zabývající se průmyslovou výrobou obráběcích nástrojů, která založila aplikační centra. V současné době je v Evropě, Severní a Jižní Americe a Asii celkem 17 center Sandvik Coromant. Tato centra se podílí na získávání jedinečných odborných znalostí společnosti Sandvik Coromant a nabízejí zákazníkům příležitost získat praktické zkušenosti s nejmodernějšími stroji a vyslechnout si rady kvalifikovaného personálu.

Zákazníci mohou v těchto centrech spolupracovat s odborníky společnosti Sandvik Coromant, včetně výrobních specialistů, vývojových a procesních inženýrů a CAM programátorů, na vývoji nových metod umožňujících řešení jejich problémů v oblasti obrábění. V centrech Sandvik Coromant se také konají živé ukázky, zákaznické akce a školení.

I když každé z těchto zařízení se nachází na konkrétním místě, byla nová centra vybudována s ohledem na digitální adaptabilitu. Pandemie COVID-19 přinesla nové paradigma práce na dálku, přičemž výzkum provedený společností McKinsey ukázal, že v současnosti očekává, že jejich zaměstnanci pracující na dálku budou po pandemii vykonávat práci dva nebo více dní v týdnu mimo kancelář, celkem 38 % dotázaných oproti 22 % respondentů před vypuknutím pandemie.


Investice do inovací

V reakci na tento trend se společnost Sandvik Coromant chopila příležitosti k hledání nových možností kontaktu a komunikace se zákazníky. Nová centra Sandvik Coromant proto budou fungovat také jako centra virtuálních školení a zákaznických akcí.

Vzájemná propojenost center nabízí mnoho příležitostí ke spolupráci. Centra Sandvik Coromant již spolupracují jak navzájem mezi sebou, tak i s průmyslovými partnery po celém světě na přípravě webinářů a digitálních akcí, které řeší některé z nejpalčivějších výrobních problémů, jako jsou zkrácení prostojů, nejvhodnější postupy obrábění nebo výběr vhodného nástroje pro danou pracovní úlohu. Součástí této sítě se stanou i tři nová centra v Renningenu, Istanbulu and Milánu.

„Smyslem investice do tří nových center Sandvik Coromant nejsou pouze inovace, ale další rozvoj úspěchu stávajících jednotek a podpora spolupráce mezi všemi centry,“ uvedla Helen Blomqvist, prezidentka společnosti Sandvik Coromant. „Tyto investice jsou nedílnou součástí úsilí, které společnost Sandvik Coromant věnuje růstu v celém výrobním hodnotovém řetězci prostřednictvím rozšiřování své nabídky a její dostupnosti v jednotlivých regionech. Prioritou jsou pro nás vždy zákazníci, a další růst a investice jsou součástí naší cesty k poskytování pokrokových řešení pro obrábění s co nejkomplexnějším dopadem.

Otevření nových center Sandvik Coromant je důležitou součástí naší strategie nabízet exkluzivní praktické zkušenosti, kterými podporujeme zákazníky fyzicky i digitálně. Víme, že malá investice do zlepšení odborných znalostí zaměstnanců o obrábění kovů může mít velký vliv na produktivitu vaší společnosti a že k dosažení takového posunu je zapotřebí více než jen správný nástroj. Zákazníci se na Sandvik Coromant mohou obrátit s problémem a odejít s řešením.“

V průběhu roku 2021 rozšíří společnost Sandvik Coromant své investice do těchto zařízení a otevře další nové centrum Sandvik Coromant v Mebane v Severní Karolíně v USA.

Centra Sandvik Coromant v Itálii, Německu a Turecku budou slavnostně otevřena v červnu 2021.

www.sandvik.coromant.com
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP