Sandvik Coromant News

Soustružnické adaptéry Silent Tools™: nový vývojový stupeň eliminace vibrací

Sandvik Coromant výrazně zlepšil tlumicí mechanismus svých soustružnických adaptérů Silent Tools™, čímž poskytuje ještě konzistentnější výkon a vyšší kvalitu obrobeného povrchu při provádění vnitřních soustružnických operací vyžadujících dlouhé vyložení nástroje.

NSK

Společnost NSK vyvíjí technologii pro diagnostiku degradace plastických maziv on-site

Společnost NSK vyvíjí jako první společnost na světě vysoce přesný způsob rychlé diagnostiky zbývající životnosti plastických maziv. Společnost poskytne toto řešení jako mobilní aplikaci, která uživatelům umožní provádět analýzu stavu maziva v ložiscích a mechanismech lineárního pohybu on-site. Tato inovativní schopnost sníží náklady potřebné na kontrolu a doplňování maziva a pomůže společnostem implementovat strategie údržby založené na stavu zařízení. Společnost NSK v současné době, před spuštěním nové aplikace, shromažďuje informace od zákazníků a jejich zpětné vazby.

Sandvik Coromant News

Společnost Sandvik Coromant rozšiřuje svou nabídku monolitních karbidových stopkových fréz o novou frézu CoroMill® Plura s kulovým čelem

Sandvik Coromant rozšířil svou řadu monolitních karbidových stopkových fréz CoroMill® Plura o nový koncept kulového čela CoroMill® Plura optimalizovaný pro polodokončovací až dokončovací operace při tvarovém obrábění materiálů ISO S.

Seco Tools

Výstružníky Seco Nanojet optimalizují odvod třísek a potlačují tak zmetkovost

Monolitní karbidové výstružníky Seco Nanojet zlepšují díky inovativnímu výstupu chladicí kapaliny odvádění třísek. Eliminují tak vznik zmetků, pěchování třísek nebo poškozování břitů, což vede k vyšší bezpečnosti, lepší kvalitě dílců a životnosti nástrojů.

Walter Tools News

Walter představuje vrták X treme Evo Plus s Krato·tec® v 8 × Dc

Výrobce prémiových nástrojů Walter představuje svůj vrták X treme Evo Plus z řady výrobků DC180 Supreme poprvé v 8 × Dc. Vrták s vnitřním chlazením a 4 vodicími fazetkami se vyznačuje mimořádně dobrým vedením ve vrtaném otvoru.

Walter Tools News

NEJMODERNĚJŠÍ ROZHRANÍ: HSK PRO WALTER CAPTO™

Se zdokonalením upínacího kuželu HSK pro Walter Capto™ představuje výrobce prémiových nástrojů Walter systémové rozhraní na nejmodernější úrovni.

NSK

Trojice prestižních ocenění pro NSK

NSK získala v roce 2023 tři ocenění za svůj pokrok v oblasti technické výkonnosti, ESG (environmentální, sociální, správa) a rozmanitosti a začlenění zaměstnanců.

HAIMER

HAIMER portfolio nyní s WinTool a systémem Toolbase

Skupina Haimer se stává 25% akcionářem ve společnosti WinTool AG a uzavírá strategické partnerství s TCM Group, které uděluje HAIMER globální distribuční práva k produktům WinTool a Toolbase.

Seco Tools

Snadné a přesné seřízení digitální vyvrtávací hlavy snižuje množství zmetků

Digitální axiální vyvrtávací hlavy Seco Axiabore™ a Axiabore Plus™ eliminují zdlouhavé a nepřesné nastavování potřebného rozměru, které může vést ke vzniku zmetků. Velký digitální displej, který se při tom využívá, umožňuje rychlé a efektivní seřízení.

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP