metalworkingmag.cz
Seco Tools

Seco Tools rozšiřuje špičkovou řadu Turbo o rohové frézy Turbo 16

Vzhledem k neustále rostoucímu tlaku na zvyšování produktivity a udržení nízkých nákladů na obrábění snad ještě nikdy nebyly bezpečné procesy a dlouhá životnost nástroje důležitější. Nové frézy Turbo 16 společnosti Seco Tools jsou přelomové v obou těchto ohledech.

Seco Tools rozšiřuje špičkovou řadu Turbo o rohové frézy Turbo 16

Turbo 16 group image.jpg

Díky vysoce optimalizované konstrukci nabízejí tyto nástroje mimořádnou výkonnost v široké škále aplikací i materiálů. Hladký záběr a nízké řezné síly snižují spotřebu energie i rychlost opotřebení břitů – životnost nástroje lze zvýšit dokonce až o 130 %.

Frézy Turbo 16 zajistí vysokou produktivitu – malá zubová rozteč vybraných fréz zvyšuje rychlost úběru materiálu až o 50 %. Díky široké nabídce broušených i přímo lisovaných břitových destiček nabízí řada Turbo 16 také výjimečnou flexibilitu. Tělesa fréz v řadě průměrů od 25 do 250 mm (1 až 6 palců) jsou vyrobena z korozivzdorné nástrojové oceli a s možností využití vnitřního chlazení. Jsou kompatibilní se širokou škálou upínacích rozhraní standardních rotačních držáků.

Břitové destičky Turbo 16 jsou vůbec prvními produkty Seco, které jsou opatřeny štítky DataMatrix, a dokazují, že nová generace Turbo je skutečně připravena na budoucnost. Tyto kódy obsahují informace o produktu a výrobní šarži a lze je skenovat v nové aplikaci Seco Assistant pro chytré telefony.

Další informace o frézách Turbo 16 vám poskytne místní zástupce Seco Tools, případně je naleznete na stránkách produktů řady Turbo 16 na adrese www.secotools.com.

https://tekinfo.link/r5b84914372

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP