metalworkingmag.cz
Seco Tools

Monolitní frézy Jabro®-Mini JM500 společnosti Seco přinášejí viditelný pokrok v oblasti mikroobrábění

S řadou čelních mikrofréz Seco Jabro®-Mini JM500, která zahrnuje více než 180 produktů, získáte účinné a spolehlivé nástroje pro obrábění součástí malých a miniaturních rozměrů, které jsou často až příliš malé na to, aby si s nimi poradily nástroje běžné. Tyto čelní frézy poskytují vysokou úroveň kontroly nad procesem obrábění a zároveň předvídatelný výkon – poradí si se všemi miniaturními součástmi, které jsou běžné v tak náročných odvětvích, jakými jsou letectví, zdravotnictví a elektronický průmysl (3C - počítače, spotřební elektronika a komunikace).

Monolitní frézy Jabro®-Mini JM500 společnosti Seco přinášejí viditelný pokrok v oblasti mikroobrábění
HQ_IMG_Jabro_JM500_Range.jpg

Díky optimalizovanému složení karbidu, geometriím, toleranci a technologii povlakování generují frézy řady Jabro®-Mini JM500 vynikající kvalitu povrchu u široké škály součástí vyráběných z oceli, nerezové oceli, tepelně odolných superslitin i titanu.
Pro výjimečný výkon a dlouhou životnost nástroje byly vytvořeny zcela nové geometrie s 30° šroubovicí a 8° úhlem čela. Dostupné jsou s torickým či kulovým profilem, ve verzích se dvěma, třemi či čtyřmi břity. Všestranně použitelná karbidová třída s leštěným povlakem SIRA pomáhá těmto nástrojům dosahovat vynikajícího výkonu při obrábění specifických skupin odolných materiálů, a to s vynaložením nejnižších nákladů na břit.

Čelní frézy Jabro®-Mini JM500 jsou k dispozici s průměrem stopky DMM 4 mm a DMM 6 mm, v sedmi různých délkách vyložení (od 2 do 20xDC) a s průměrem břitů od 0,2 mm do 3 mm. S takto širokým výběrem si uživatelé mohou rozčlenit zpracování dílů do fází a využít v každé z nich to nejkratší možné vyložení. Tím lze minimalizovat riziko průhybu nástroje, a dosáhnout tak úspory až 50 procent obráběcího času, jakož i zvýšení rychlostí posuvu.

Další informace o řadě čelních mikrofréz Jabro®-Mini JM500 vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách produktů Jabro®-Mini JM500.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP