metalworkingmag.cz
Seco Tools

Společnost Seco dále rozšiřuje svůj sortiment břitových destiček PCBN

Společnost Seco Tools přidala do své již tak rozsáhlé nabídky břitových destiček PCBN (z polykrystalického kubického nitridu bóru) třídu v novém formátu a několik nových geometrií. Tyto nové břitové destičky jsou speciálně navrženy pro výkonnější soustružení tvrdých povrchů, rozšiřují třídu extrémně houževnatých břitových destiček CH3515 a dále představují novou třídu monolitních břitových destiček CBN150, speciální geometrie destiček s dlouhou či krátkou hladicí ploškou a laserem generované utvařeče třísek s plynulými tvary.

Společnost Seco dále rozšiřuje svůj sortiment břitových destiček PCBN
HQ_IMG_PCBN_inserts.jpg

Třída břitových destiček Seco CH3515 nabízí vysokou spolehlivost v náročných řezných podmínkách s těžkými přerušovanými řezy. Kompletní standardní řada nyní obsahuje širší sortiment rozměrů a geometrií pro optimalizaci všech operací soustružení kalených ocelí.

Monolitní břitové destičky třídy CBN150 zajišťují vysokou kvalitu obrobeného povrchu během lehkých přerušovaných i plynulých řezů při soustružení tvrdých materiálů. Více řezných hran na jedné břitové destičce navíc snižuje náklady na břit.

Zvyšte posuv při soustružení tvrdých materiálů a/nebo dosáhněte vyšší jakosti povrchu díky destičkám s dlouhou (WL) či krátkou (WS) hladicí ploškou společnosti Seco. Při použití hladicí destičky WL dosáhnete vyššího posuvu při 100% zachování jakosti povrchu. Hladicí destičky WS snižují řezné síly až o 15 % a zvyšují bezpečnost obrábění při nedostatečné stabilitě obrobku.

Díky novým utvařečům třísek společnosti Seco s laserově generovanými plynulými tvary jsou tyto břitové destičky velmi vhodné zejména při obrábění s přechodem z tvrdého povrchu do měkčího jádra, přičemž ve srovnání se stávajícími konstrukcemi umožňují větší hloubky řezu a vyšší posuv. Laserem generované utvařeče třísek převyšují vlastnosti broušených utvařečů, mají velmi hladké povrchy a žádné ostré hrany. Tato vylepšení zajišťují plynulejší průchod třísek a pomáhají předcházet vylamování, čímž se zvyšuje rozsah použití utvařečů třísek.

Další informace o břitových destičkách PCBN vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách produktu s břitovými destičkami PCBN.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP