metalworkingmag.cz
Seco Tools

Společnost Seco zvyšuje produktivitu díky novým větším břitovým destičkám pro frézování vysokým posuvem

Společnost Seco Tools představuje nové břitové destičky LP09 většího formátu, které byly navrženy pro použití s tělesy fréz programu Seco High Feed 2™ pro zvýšení produktivity a bezpečnosti procesů. Nové břitové destičky jsou určeny pro frézování vysokým posuvem a lze s nimi provádět operace čelního frézování, spirálové interpolace, drážkování, bočního frézování, frézování kapes i ponorného frézování, přičemž zvládají zpracování i přilnavých a obtížně obrobitelných materiálů, často používaných při výrobě forem a zápustek, v leteckém průmyslu či v ropném a plynárenském průmyslu.

Společnost Seco zvyšuje produktivitu díky novým větším břitovým destičkám pro frézování vysokým posuvem


HQ_IMG_LP09_Highfeed2_inserts.jpg

Nové břitové destičky LP09 rozšiřují stávající produktovou frézovací řadu High Feed 2™ a využívají vyšší pevnosti břitů v kombinaci se dvěma řeznými hranami na každé destičce. Díky zesílenému jádru tělesa frézy a vyššímu počtu zubů / břitových destiček na průměr lze snadno dosáhnout vyššího posuvu i většího úběru materiálu. Při frézování vysokým posuvem jsou třísky odváděny pomocí optimalizovaných drážek na tělesech fréz Seco High Feed 2™ velmi rychle a efektivně.

Obdélníkový tvar břitových destiček přispívá ve srovnání s tělesy pro čtvercové břitové destičky k delší životnosti nástroje a vychází vstříc možnosti konstrukce s malou zubovou roztečí. Lůžka v tělesech fréz zajišťují konzistentní a přesné polohování břitových destiček při výměně a silný středový šroub přispívá k jejich bezpečnému upnutí.

Pozitivní břitové destičky Seco Tools LP09 jsou dostupné v kompletním sortimentu tříd a geometriích D12, MD15, M13, ME08 a E08. Tělesa fréz High Feed 2™ LP09 jsou k dispozici ve velikostech od 25 mm do 100 mm (1,25–4,00 palce).

Další informace o břitových destičkách LP09 vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách produktu s břitovými destičkami LP09.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP