metalworkingmag.cz
Seco Tools

Společnost Seco Tools rozšiřuje řadu keramických břitových destiček CW100 pro bezpečné obrábění vysoce legovaných slitin

Ve snaze pomoci výrobcům nalézt řešení nepředvídatelné životnosti nástrojů a pomalého úběru materiálu při obrábění vysoce legovaných žáruvzdorných slitin rozšířila společnost Seco Tools sortiment vysoce výkonných keramických břitových destiček Secomax CW100. Břitové destičky kruhového formátu z řezné keramiky zpevněné vlákny karbidu křemíku podávají špičkový výkon při obrábění náročných materiálů užívaných v leteckém a energetickém průmyslu, jako například Inconel 718, Hastelloy, Waspaloy, MAR, Nimonic, Rene, Udimet a další žáruvzdorné superslitiny.

Společnost Seco Tools rozšiřuje řadu keramických břitových destiček CW100 pro bezpečné obrábění vysoce legovaných slitin
  HQ_IMG_CW100_Grade.jpg

Rozšíření řady CW100 představují čtyři velikosti kruhových destiček se dvěma geometriemi, E-01020 a T-01020, a čtyři geometrie zapichovacích destiček se šířkami 3,175 mm (0,125"), 6,35 mm (0,25") a 7,925 mm (0,312"). Třída Secomax CW100 na bázi oxidu hlinitého s vlákny z karbidu křemíku (Al2O3-SiC) urychluje úběr materiálu při obrábění moderních žáruvzdorných superslitin, přičemž vláknová struktura typu "whisker" a optimalizované mikrogeometrie přispívají k vysoké otěruvzdornosti i pevnosti tohoto řezného materiálu pro zajištění stálé a předvídatelné životnosti nástroje při nejmenších možných nákladech.

Další informace o břitových destičkách z produktové řady CW100 vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách produktů CW100 na adrese www.secotools.com.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP