metalworkingmag.cz
Seco Tools

Uživatelé webu společnosti Seco Tools mají stálý přístup k pokročilým online službám

Společnost Seco Tools nabízí v rámci naplňování potřeb svých zákazníků na stránkách www.secotools.com kompletní sortiment online služeb. Uživatelé mají přístup k internetovému obchodu i službám EDI (elektronická výměna dat). Najdou zde také sadu online aplikací a aktuální postřehy i novinky z oboru. Společnost Seco Tools navrhla svůj web tak, aby pomohla uživatelům dosáhnout toho nejvyššího stupně účinnosti jejich výrobních operací.

Uživatelé webu společnosti Seco Tools mají stálý přístup k pokročilým online službám
 
Webové stránky Seco Tools nabízejí aplikaci Suggest a funkci rozšířeného vyhledávání. Díky ní mohou uživatelé nalézt ty nejvhodnější nástroje pro své procesy, obráběné materiály i úroveň vybavení. Doobjednávání nástrojů je snadné – stačí se přihlásit a produkty znovu objednat podle předchozí objednávky. Kompletní služby EDI dobu zpracování urychlují tím, že propojují systémy uživatelů přímo s databázemi Seco.

Stránky zaměřené na konkrétní odvětví dokazují, že společnost Seco Tools rozumí individuálním potřebám, které jejich zákazníci mají. Prostřednictvím zajímavých článků, videí a stažitelného obsahu mohou výrobci držet krok s posledními inovacemi či obráběcími strategiemi. Web rovněž uchovává zákaznická data a registrovaní uživatelé jej mohou využít též k zobrazení online protokolů o testech na svých strojích.

Společnost Seco Tools na své stránky neustále přidává nové aplikace a funkce. Díky tomu se mohou zákazníci dozvědět o různých výrobních řešeních a rovnou je i zakoupit. Chcete-li získat další informace, navštivte www.secotools.com a sledujte společnost na sociálních sítích LinkedIn, Facebook, Instagram a Twitter.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP