metalworkingmag.cz
Southco

Nové aretační závěsy od firmy Southco umožňují bezpečné nastavení pozice s minimální námahou uživatele

Firma Southco rozšiřuje svou úspěšnou řadu aretačních závěsů s konstantním zádržným momentem o novou verzi, která umožňuje bezpečné nastavení pozice s minimální námahou uživatele. Nové závěsy (panty) E6 s jednosměrným konstantním zádržným momentem (One-Way Constant Torque Hinge) umožňují snáze otevírat těžké dveře a kryty tím, že v jednom směru pohybu mají malé tření, zatímco v druhém umožňují dosáhnout velkého momentu zadržujícího dveře bezpečně v dosažené poloze.

Nové aretační závěsy od firmy Southco umožňují bezpečné nastavení pozice s minimální námahou uživatele


Závěsy E6 s jednosměrným konstantním zádržným momentem umožňují spolehlivé nastavení zvolené pozice s konzistentní ovládací silou, a tak odstraňují nutnost instalace dodatečných komponent, např. plynových vzpěr nebo zarážek, které udržují dveře nebo kryt panelu v požadované pozici. Závěsy E6 s jednosměrným konstantním zádržným momentem mají v jednom směru otáčení závěsu malý odpor, a proto je možné snadno manipulovat i s těžkými dveřmi a kryty. Závěsy přitom kryt nebo dveře udrží v otevřené pozici, a spolehlivě tak zabrání nechtěnému přivření uživatele.

Závěsy E6 s jednosměrným konstantním zádržným momentem mají těsnění vyhovující pro použití ve venkovním prostředí a jsou zhotoveny z korozivzdorných materiálů. Mají proto dlouhou životnost a ve většině případů nevyžadují ani žádnou údržbu a seřízení. Jsou ideální např. pro dveře únikových východů v bariérách kolem komunikací, kryty středových panelů v automobilech nebo kryty průmyslových tiskáren. Závěsy s regulovanou polohou od firmy Southco jsou dostupné v široké škále momentů, velikostí a materiálových provedení, aby splnily požadavky všech úloh v nejrůznějších odvětvích.

"Závěsy E6 s jednosměrným konstantním zádržným momentem jsou cenově výhodnou a spolehlivou alternativou k zarážkám a plynovým vzpěrám, které se typicky používají u těžkých krytů a dveří," dodává Commercial Product Manager Todd Schwanger. "Závěsy jsou spolehlivé, mají vynikající ergonomické vlastnosti a velkou bezpečnost. Snižují úsilí potřebné pro manipulaci s těžkými kryty a bezpečně je udržují otevřené v dosažené poloze."

Pro více informací o funkci závěsů E6 s jednosměrným konstantním zádržným momentem prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP