metalworkingmag.cz
Seco Tools

Seco Tools představuje rohové frézy a břitové destičky řady Double Turbo

Společnost Seco Tools rozšířila svou špičkovou nabídku rohových fréz o novou řadu Double Turbo, která umožňuje dosahovat vynikající jakosti obrobení povrchu a současně vykazuje velmi nízkou energetickou náročnost. Díky své pokročilé geometrii zlepšují tyto frézy možnosti hrubovacích operací a snižují spotřebu energie při obrábění oceli, nerezové oceli, litiny i žáruvzdorných slitin. Systém využívá oboustranné břitové destičky se čtyřmi řeznými hranami a nejmodernější frézovací třídy Seco, aby byla zajištěna nejvyšší úroveň produktivity.

Seco Tools představuje rohové frézy a břitové destičky řady Double Turbo

Řada Double Turbo vychází vstříc potřebám všech typů výroby – od kusové až po sériovou. Nástroje mají vysoce pozitivní a přesnou geometrii, která výrazně omezuje nepravidelnosti obrobení a dodržuje přesný úhel 90 stupňů. Díky tomu lze značně zkrátit, nebo v některých případech i zcela eliminovat, operace dokončování. Frézy řady Double Turbo jsou k dispozici v 19 metrických variantách v průměrech od 32 mm do 125 mm a v 16 palcových variantách v průměrech od 1,25" do 5".

Břitové destičky ZOMX16 mají vysoce pozitivní geometrie, které přispívají k velmi účinnému utváření a odvodu třísek a snížení řezných sil. Minimalizují vibrace a zajišťují delší životnost nástroje i hladší povrch obrobků.
Oboustranná konstrukce přináší výrazné úspory nákladů na břit. Destičky ZOMX16 jsou k dispozici ve dvou geometriích, ME10 a M12, a se dvěma rádiusy, 0,8 a 1,6 mm. Dostupné jsou jak třídy PVD, tak i CVD Duratomic®.

Konstrukce rohové frézy Double Turbo využívá materiály i zdroje s vyšší efektivitou, což má za následek redukci emisí skleníkového plynu (CO2) a představuje tak z hlediska udržitelnosti zodpovědnější volbu.

Další informace o frézách řady Double Turbo a břitových destičkách ZOMX16 vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na našich stránkách s produkty Double Turbo.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP