metalworkingmag.cz
Seco Tools

Společnost Seco Tools rozšiřuje sortiment držáků Jetstream Tooling® pro ISO soustružení

Společnost Seco Tools oznámila rozšíření portfolia nástrojů s technologií Jetstream Tooling® Integrated (JETI) o kompletní řadu držáků pro běžné soustružnické operace (ISO). Tato snadno použitelná technologie vnitřního chlazení výrazně zvyšuje životnost nástrojů a zároveň zkracuje dobu seřizování a výměny břitových destiček díky nové konstrukci chladicí upínky s jediným šroubem a bez potřeby propojovacích hadiček.

Společnost Seco Tools rozšiřuje sortiment držáků Jetstream Tooling® pro ISO soustružení

Proud chladicí kapaliny pod vysokým tlakem míří přímo do zóny řezu a zajišťuje vynikající odvod třísek i regulaci teploty. Držáky disponující technologií Jetstream Tooling® Duo jsou opatřeny ještě druhým výstupem chlazení, který směřuje kapalinu na hřbet destičky a lze jej v závislosti na požadavcích různých aplikací případně zaslepit. To umožňuje dosahovat mnohem vyšších řezných parametrů bez negativního vlivu na bezpečnost při soustružení všech materiálů skupin ISO-S, ISO-M či ISO-P.

Technologie JETI, která byla poprvé představena u držáků MDT, X4, 150.10 a Snap-Tap®, je nyní rozšířena o 182 nových držáků pro ISO soustružení s metrickými i palcovými stopkami a také provedení Seco-Capto. Další informace o kompletní řadě nástrojových ISO držáků s technologií Jetstream Tooling® Integrated vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na našich webových stránkách se sortimentem držáků JETI.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP