metalworkingmag.cz
Southco

Společnost Southco rozšiřuje nabídku držáků a ramen displejů o řešení vhodné pro snadnou montáž a zvětšenou dráhu přestavení

Společnost Southco přidala do své nabídky ramen AV Display Mount nové řešení pro výškové nastavení a montáž displejů. Výškově nastavitelná ramena AV-D32 (W-Series) umožňují přesně nastavit výšku monitoru nebo displeje podle požadavků uživatele. Při polohování nejsou pro udržení v nastavené pozici vyžadovány žádné dodatečné zajišťovací mechanismy.

Společnost Southco rozšiřuje nabídku držáků a ramen displejů o řešení vhodné pro snadnou montáž a zvětšenou dráhu přestavení

Nový přírůstek v řadě ramen AV D od firmy Southco nabízí zvětšený dosah pro úlohy, kde je požadována větší dráha přestavení i stabilita polohy. Ramena řady W jsou dostupná ve dvou variantách: s konstantním nebo vyváženým momentem naklopení. Přinášejí flexibilitu konstrukce pro splnění unikátních požadavků v různých úlohách polohování displeje.

Ramena displejů řady AV D-32 mají pevnou základnu, která odolává vibracím, dotyku a velkému zatížení, aby udržela i větší displeje a monitory na místě poté, co byly přesunuty do požadované polohy. Flexibilní konstrukce navíc umožňuje rameno složit ke stěně, není-li používáno.

Nová ramena řad AV-D32 a AV-D40 umožňují také nové způsoby montáže, které dovolují, aby rameno na tyč nebo lištu DIN nainstalovala jedna osoba bez použití nářadí. Sestavu displeje je možné z tyče nebo lišty také snadno sundat. Unikátní dvoustupňový zajišťovací mechanismus, který je nutné neprve stlačit a potom pootočit, zabraňuje nechtěnému uvolnění.

Global Product Manager Stewart Beck dodává: „Naše přírůstky do řady AV ramen pro displeje od firmy Southco nám umožňuje zajistit stabilní polohování v široké škále úloh včetně zdravotnických a průmyslových zařízení. Odstraňují potřebu neustálé údržby a opětovného nastavování, umožňují polohování špičkou prstu a mají testovanou a validovanou zvýšenou trvanlivost 20 tisíc cyklů polohování.“

Pro více informací o kompletní řadě držáků displejů AV prosím navštivte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP