metalworkingmag.cz
Seco Tools

Optimalizujte své nástroje a řezná data s aplikací Seco Suggest

Seco Tools dává možnost zkrátit dobu optimalizace procesů díky rychlým a odborným doporučením nástrojů, jež nabízí nejnovější verze aplikace Suggest – vždy bezplatně a k dispozici 24 hodin denně.


Obráběcí operace jsou čím dál složitější, tolerance přísnější, dodací lhůty kratší a kvalifikovaní pracovníci se hledají stále obtížněji. Výrobci potřebují spolehlivého rádce, který jim pomůže nalézt ta nejefektivnější nástrojová řešení. Poté, co uživatel zadá do aplikace Suggest klíčové informace o svém stroji, materiálu a požadavcích na aplikace, obdrží během chvilky důvěryhodné doporučení nástrojů a řezné parametry.

Zkraťte dobu přípravy a zvyšte svou produktivitu
Aplikace Suggest poskytuje v reálném čase informace o produktech a doporučení řezných parametrů pro většinu nástrojů Seco, což umožňuje minimalizovat cyklové časy. „Sebemenší zkrácení času obrábění pomáhá výrobcům udržet náskok před konkurencí – klasická cesta výběru řezných nástrojů však bývá obtížná a časově náročná, zejména pro méně zkušené pracovníky,“ říká Gerrit Kremer, globální produktový manažer pro digitální služby.

Získejte i relevantní alternativy
Vzhledem k tomu, že pro každou obráběcí operaci lze použít různá nástrojová řešení, uvádí aplikace Suggest i různé alternativy, které dobře splňují jedinečné požadavky uživatele. Tam, kde je třeba vyřešit soustružení či frézování závitů, připojí Suggest k údajům o aplikaci také plně optimalizovaný CNC kód.

Vše pro pohodlí našich zákazníků
Nově optimalizovaná aplikace Suggest se snazším ovládáním pomáhá získat během chvilky doporučení nástrojů i přesné řezné parametry. Díky takto komplexnímu řešení odpovědí na otázky týkající se obráběcích postupů mohou zákazníci využít odborné znalosti Seco Tools k dosažení nejlepších výsledků výroby.

###


Optimalizujte své nástroje a řezná data s aplikací Seco Suggest

PR_IMG_Seco Suggest To Find The Right Tooling Solution.jpg

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP