metalworkingmag.cz
Seco Tools

Aktivity Seco podtrhují význam spolupráce v oblasti letectví

Akce Inspiration through Innovation 2021 dokazuje význam spolupráce ve výrobě pro letecký průmysl. Jednotlivé aktivity proběhnou 23. a 24. listopadu v Evropě a 1. prosince ve Spojených státech.


Společné prezentace s partnery pro technická řešení se zaměří na komplexní problémy a trendy, kterým odvětví čelí, a budou podpořeny také ukázkami reálných případů obrábění součástí, které představují nejaktuálnější výzvy moderní doby. „Akci Inspiration through Innovation pořádáme proto, abychom svým zákazníkům ukázali, jakého pokroku jsme schopni dosáhnout, když účinně využíváme spolupráce s našimi partnery. Inovovat může každý, avšak teprve společným úsilím jsme schopni dosáhnout při výrobě součástí pro letecký průmysl přelomových výsledků,“ říká Andreas Fritz, viceprezident pro marketing a prodej společnosti Seco.

Výrobci v leteckém průmyslu neustále hledají nové lehké materiály a snaží se o optimalizaci svých procesů. To však často vyžaduje překonání i dalších problémů spojených s výrobou. Větší důraz na otázky životního prostředí tlačí odvětví do efektivnějších konstrukcí a díly vyráběné pomocí 3D tisku zase vyžadují zcela nové pracovní postupy a procesy.

Naše aktivity čerpají ze zkušeností celosvětové sítě expertů Seco a sdružují v sobě interní i externí odborné znalosti k prozkoumání všech možností výroby. V rámci akce Aero ITI 2021 budou mít účastníci možnost vidět výsledky těchto inovativních partnerství a v živé diskuzi zjišťovat, jak může taková spolupráce přinášet řešení, která posunou jejich podnikání vpřed.

Přístup založený na účinné spolupráci lze využít pro řešení nejrůznějších obtíží vyskytujících se při výrobě leteckých součástí, mezi něž patří obrábění materiálů jako titan, vysoce legované slitiny a hliník, z odlitků, výkovků či polotovarů s téměř čistými rozměry, vyrobenými aditivní metodou.

Předchozích akcí Inspiration through Innovation, pořádaných online v důsledku pandemie COVID-19, se zúčastnilo více než 5 000 lidí, kteří tak stvrdili význam partnerské spolupráce v průmyslu.

Aktivity budou vysílány z Velké Británie, Francie a Německa ve dnech 23. a 24. listopadu. Kromě toho poběží také lokální virtuální relace pro registrované zájemce z Pyrenejského poloostrova i z Asie a Tichomoří, kde budou účastníci diskutovat s odborníky Seco témata spjatá přímo s konkrétními regiony.

Celou akci pak 1. prosince završí soubor prezentací vysílaný ze Spojených států.

Více informací a registraci najdete na webu:
https://event.secotools.com/aeroiti2021

##


Aktivity Seco podtrhují význam spolupráce v oblasti letectví
 
PR_IMG_Seco Inspiration Through Innovation 2021 Event Aerospace.jpg

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP