metalworkingmag.cz
Seco Tools

Nižší náklady na skladové zásoby nástrojů díky všestranným frézám Seco

Výrobci, kteří hledají všestrannost a přesnost při obrábění, mohou kombinovat rohové frézy Seco Turbo 16 a frézy se zuby ve šroubovici Helical Turbo 16, a snížit tak náklady na skladové zásoby nástrojů. Obě řady nabízejí vysokou rychlost úběru materiálu v oceli, nerezové oceli, litině, neželezných kovech, superslitinách a titanu. Skenovatelné značky Data Matrix na břitových destičkách obsahují informace o produktu i výrobní šarži, které dokáže přečíst mobilní aplikace Seco Assistant.


Rohové frézy Turbo 16: Optimalizovaná geometrie a udržitelné materiály
Všestranné rohové frézy Turbo 16 dosahují vynikajících výsledků při zachování bezpečnosti procesu s výjimečnou schopností postupného zafrézování. Optimalizované uložení břitových destiček v tělese frézy stabilizuje řez a zajišťuje vynikající kvalitu povrchu. Tyto frézy s nástrojovou geometrií pro hladší vstup a výstup řezu se vyznačují také účinným odvodem třísek. Nižší řezné síly snižují spotřebu energie, opotřebení nástroje a hladinu hluku. „Výrobci mohou s těmito nástroji dosáhnout efektivnější výroby a zvýšit výkonnost obrábění prakticky jakéhokoli materiálu,“ říká Michael Davies, globální produktový manažer pro rohové frézování. Ekologická konstrukce tělesa využívá korozivzdornou ocel bez niklového povlaku.

Frézy se zuby ve šroubovici Helical Turbo 16: Agresivní úběr materiálu a hladší řez
Frézy se zuby ve šroubovici nové generace, Helical Turbo 16, kombinují špičkový výkon se snadným používáním a těží z rozsáhlého sortimentu tříd břitových destiček a geometrií Seco pro mimořádnou rychlost úběru materiálu (MRR) a prodlouženou životnost nástroje. Větší záběry a vyšší posuvy zkracují cyklové časy a urychlují výrobu, optimalizované chladicí kanálky, břity a řezné úhly zajišťují stabilní obrábění a optimální utváření třísek. Konstrukce frézy Helical Turbo 16 zajišťuje, že při použití čelních destiček s větším rohovým rádiusem nedojde při výměnách k pomíchání s obvodovými. Nahrazení niklových povlaků frézovacích těles povlakem PVD zvyšuje udržitelnost. „Tyto vlastnosti zajišťují hladší obrábění, delší životnost nástroje a spolehlivost procesu pro rychlejší výrobu. Fréza se zuby ve šroubovici Helical Turbo 16 používá méně břitových destiček než ekvivalentní nástroje se stejně vysokým MRR,“ říká Benoît Patriarca, globální produktový manažer pro frézy se zuby ve šroubovici.

Další informace o rohových frézách Turbo 16 a frézách se zuby ve šroubovici Helical Turbo 16 vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na naší webové stránce fréz Turbo 16.

##


Nižší náklady na skladové zásoby nástrojů díky všestranným frézám Seco

Turbo 16 Square Shoulder And Helical Milling Cutter

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP