metalworkingmag.cz
Dormer Pramet

Dormer Pramet zahajuje výstavbu nové haly na výrobu břitových destiček

Společnost Dormer Pramet rozšiřuje svůj výrobní areál v Šumperku o novou halu se 4 500 m2, jejíž dokončení je plánováno na rok 2024.


Tento globální výrobce řezných nástrojů oznámil výstavbu nové haly v roce 2022. Nyní již zahájil přípravu staveniště před další fází výstavby.

V listopadu 2022 navštívili areál prezident společnosti Sandvik Stefan Widing spolu s prezidentkou Sandvik Machining Solutions Nadine Crauwels a prezidentem Dormer Pramet Eduardem Martinem a poklepali na základní kámen.

V květnu 2023 začaly stavební práce na nové hale. Tato hala výrazně zvýší výrobu vyměnitelných řezných nástrojů společnosti Dormer Pramet, přičemž první břitové destičky budou dodány z nové haly do konce roku 2024.

Byly zveřejněny nejnovější vizualizace nové haly, jejíž areál sousedí se stávajícím výrobním závodem společnosti. Po dostavbě se hala stane domovem pro oddělení lisování a slinování. Jejich přesunem do nové haly se uvolní místo ve stávajících prostorách pro navýšení výrobních kapacit.

Kombinace nových technologií spolu s dodatečnými strojními investicemi ve stávajících halách povedou ke zvýšení kapacity výroby břitových destiček o více než 50 %.

Podpoří se tak plánovaný růst prodeje společnosti Dormer Pramet v nadcházejících letech, což umožní zákazníkům po celém světě získat přístup k široké škále vyměnitelných řezných nástrojů pro různá průmyslová odvětví.

Další informace naleznete na https://www.dormerpramet.com/Latest-visuals-of-the-new-Hall-revealed


Dormer Pramet zahajuje výstavbu nové haly na výrobu břitových destiček


Dormer Pramet zahajuje výstavbu nové haly na výrobu břitových destiček
Popis obrázku: Nejnovější počítačem generované snímky nové haly v Šumperku.


Video 1 - Outside view: https://youtu.be/VAnR2miZ86c

Video 2 - Inside view: https://youtu.be/8gruH8Nv6tQ

Live webcam: https://dormerpramet.panomax.com/sumperk

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP