metalworkingmag.cz
Emerson Industrial Automation

Společnost Emerson spouští akci European Mobile Roadshow

Společnost uvede akci rovněž digitálně pro svou globální síť zákazníků


4. listopadu 2020 spustí společnost Emerson svoji akci European Mobile Roadshow. Součástí akce bude interaktivní mobilní centrum služeb, které bude v různých zemích fungovat po dobu 9 měsíců. Pro ty, kteří se nemohou zúčastnit osobně, bude akce k dispozici i virtuálně. Zájemci mohou navíc požádat o prohlídku mobilního centra služeb, pokud je v jejich blízkosti.

Mobilnímu centru služeb je rovněž přezdíváno „Mobilní zdroj inovací, společnosti Emerson řešení a technologie“. Představuje nejnovější úspěchy na poli digitální transformace v oblasti bezpečnosti strojů, systémů automatizace strojů a řízení médií. Návštěvníci i virtuální účastníci budou mít přístup k materiálům a videím představujícím nové produkty a řešení společnosti Emerson.


Společnost Emerson spouští akci European Mobile Roadshow

Wolf Gerecke, ředitel marketingu pneumatických produktů, představuje hlavní produkty společnosti Emerson pro IIoT v mobilním centru služeb společnosti Emerson na akci, která bude spuštěna 4. listopadu v podobě reálných i virtuálních turné.

„Tato mobilní akce nám nabízí nový způsob, jak se spojit s našimi zákazníky a jak předvést inovace, které společnost Emerson uvádí na trh,“ prohlásil Wolf Gerecke, ředitel marketingu pneumatických produktů pro obchod s automatizačními řešeními společnosti Emerson. „Vzhledem k současným omezením v oblasti cestování jsme vytvořili digitální událost, která nám umožňuje globální spojení se zákazníky, a to novými a vzrušujícími způsoby – virtuální prohlídkou mobilního centra služeb.“

Mobilní centrum služeb plánuje zastávky v celé řadě zemí. Vzhledem ke globální pandemii bude společnost Emerson podnikat bezpečnostní opatření. V mobilním centru služeb i virtuálně bude nabízena celá řada informačních videí, včetně „Digitální transformace: Proměna dat na praktický přehled s aplikovanými řešeními IIoT“ a „Bezpečnost strojů v oblasti pneumatiky snižuje rizika bez ohrožení produktivity.”


Společnost Emerson spouští akci European Mobile Roadshow

Mobilní centrum služeb společnosti Emerson bude od 4. listopadu navštěvovat celou řadu evropských měst. Specializované vozidlo bude obsahovat ucelenou řadu materiálů a videí plných zajímavého obsahu, představujících pokrok společnosti v oblastech digitální transformace, bezpečnosti strojů a dalších

Máte-li zájem o digitální přístup, úplný seznam zastávek na turné a žádosti o schůzky, navštivte webovou stránku akce European Mobile Roadshow na adrese www.emerson.com/innovationroadshow.

https://www.emerson.com/cs-cz/news/automation/20-10-europe-road-showok

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP