metalworkingmag.cz
Sandvik Coromant News

Centrum Sandvik Coromant v Renningenu otevírá své brány

Společnost Sandvik Coromant, světový lídr v oblasti nástrojů a obráběcích řešení, otevřela v německém Renningenu nové centrum Sandvik Coromant.

Centrum Sandvik Coromant v Renningenu otevírá své brány

Společnost Sandvik Coromant otevřela nové centrum v německém Renningenu

V rámci celosvětové sítě středisek Sandvik Coromant, která se věnují výzkumu, inovacím, vzdělávání a spolupráci, budou mít návštěvníci přístup k nejnovějším technologiím a řešením, jakož i k aktuálním školením a akcím. Mohou se setkávat s odborníky ve žluté, a to jak fyzicky, tak virtuálně, a společně mohou zkoumat a posouvat hranice toho, co je ve výrobě možné.

22. června bylo v exkluzivním přímém přenosu oficiálně otevřeno nové centrum Sandvik Coromant v Renningenu. Hosty akce byli Josse Coudré, generální ředitel pro oblast prodeje ve střední Evropě, a prezidentka společnosti Sandvik Coromant Helen Blomqvistová. Díky virtuální prohlídce a živým rozhovorům se zúčastnění hosté mohli na vlastní oči přesvědčit o vynikajících pokročilých možnostech, které nové inovační a znalostní centrum nabízí. Peter Stadlbauer, obchodní ředitel pro Německo, Švýcarsko a Rakousko, při slavnostním otevření řekl: „Jedná se o jedinečné prostředí v těsné blízkosti mnoha našich zákazníků: Centrum Sandvik Coromant nám v kombinaci s výrobou umožňuje využít všechny své silné stránky a společně s našimi zákazníky vyvíjet nová řešení, ať už jde o obrábění, plánování a konstrukci nebo výrobní logistiku.“

Nový prostor pro inovace, vědomosti a spolupráci

Budova o rozloze 4 000 m² zahrnuje školicí středisko, flexibilní školicí místnosti, výrobní prostory, které rozšiřují zdejší výrobní plochu, a přibližně 50 kancelářských pracovišť. Moderní a inspirativní prostředí tak nabízí dostatek prostoru pro komunikaci a interakci, živé předvádění produktů, osobní i digitální školení. Kromě posluchárny, integrovaného showroomu a nejmodernějších obráběcích strojů je v novém centru Sandvik Coromant umístěn digitální systém živého vysílání pro přenos školení a ukázek obrábění, který podporuje spolupráci s celosvětovou sítí Sandvik Coromant v reálném čase. Zejména rozsáhlá digitální řešení, kterými je centrum Sandvik Coromant vybaveno, jasně ukazují, že švédská společnost úspěšně podporuje své zákazníky na cestě k Průmyslu 4.0 a digitální výrobě.

„V novém centru Sandvik Coromant se zákazníci ponoří do nejmodernějšího prostředí naší společnosti,“ vysvětluje Josse Coudré. „Poprvé zde mohou zkoumat nové způsoby práce a my je podporujeme při vývoji nových výrobních řešení. Centra Sandvik Coromant tak pomáhají společně utvářet budoucnost výroby.“

Prezidentka společnosti Sandvik Coromant Helen Blomqvistová rovněž zdůrazňuje obrovský potenciál středisek Sandvik Coromant: „Investice do centra Sandvik Coromant v Renningenu není jen o inovacích, ale také o navázání na úspěchy stávajících pracovišť po celém světě a o podpoře spolupráce mezi jednotlivými pracovišti. Pevně věřím, že se Renningen může stát digitálním centrem, které dále posílí odbornou pozici společnosti Sandvik Coromant a zároveň pomůže našim zákazníkům stát se inovátory.“


Centrum Sandvik Coromant v Renningenu otevírá své brány
Návštěvníci centra Sandvik Coromant v Renningenu budou mít přístup k nejnovějším technologiím a řešením, jakož i k aktuálním školením a akcím

Tři investice do inovací

Společnost Sandvik Coromant byla první společností v kovozpracujícím průmyslu, která založila pokročilé laboratoře Excellence Labs. V rámci pokračujících investic do zlepšování zákaznických zkušeností a sdílení znalostí otevřela společnost v červnu celkem tři nová střediska Sandvik Coromant. Kromě Renningenu byla uvedena do provozu také centra Sandvik Coromant v Miláně (Itálie) a Istanbulu (Turecko). „V současné době existuje 17 středisek Sandvik Coromant v Evropě, Americe a Asii. Jako centra pro přenos znalostí, vývoj technologií a spolupráci jsou jedinečnou součástí zkušeností společnosti Sandvik Coromant ‒ našim zákazníkům poskytují příležitost k mimořádným zážitkům a rozhodujícím způsobem posouvají hranice,“ shrnuje Björn Roodzant, viceprezident pro marketing a komunikaci.

Protože společnost Sandvik Coromant chce být průkopníkem i v oblasti udržitelnosti, bylo centrum Sandvik Coromant v Renningenu od samého počátku navrženo jako „zelená budova“: s maximální energetickou účinností a efektivním využíváním zdrojů během výstavby a provozu, čehož bylo mj. dosaženo díky komplexní recyklaci, moderní izolační, topné a klimatizační technice a inteligentní automatizaci budovy.

Program centra Sandvik Coromant Renningen, který si nyní můžete rezervovat na adrese sandvik.coromant.com/en/center-renningen, zahrnuje:

  • Webové semináře: Kompaktní hodinové on-line akce o konkrétních aplikacích
  • Akce: Semináře a fóra o budoucnosti výroby
  • Školení: Teoretické a praktické znalosti obrábění (moduly se základním a pokročilým školením)
  • Individuální školení: Semináře o investičních otázkách a školení přizpůsobená konkrétním potřebám společnosti.

www.sandvik.coromant.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP