metalworkingmag.cz
Kennametal

Vyšší odolnost proti opotřebení a vyšší životnost nástroje v aplikacích tvrdého soustružení do 58 HRC s jakostí KYHK15B od Kennametalu

Nový keramický řezný materiál přináší vyšší produktivitu při obrábění kalených ocelí, vysokoteplotních slitin a litin.

Společnost Kennametal představila svůj nejnovější keramický řezný materiál pro soustružení, KYHK15B™, který byl navržen pro zvýšení produktivity a snížení nákladů na řeznou hranu při soustružení tvrdých materiálů. Tato nová jakost umožňuje při obrábění kalených ocelí, vysokoteplotních slitin a litin dosažení větších hloubek řezu než PCBN destičky a současně přináší maximální životnost nástroje a odolnost proti opotřebení v nejnáročnějších soustružnických aplikacích.


Vyšší odolnost proti opotřebení a vyšší životnost nástroje v aplikacích tvrdého soustružení do 58 HRC s jakostí KYHK15B™ od Kennametalu
K dispozici je široká řada provedení, rozměrů a úprav řezné hrany. Tyto zahrnují nejpopulárnější provedení oboustranných hrubovacích i dokončovacích břitových destiček pro efektivní soustružení.

„Břitové destičky KYHK15B poskytují vynikající stabilitu řezné hrany a vysokou odolnost proti odcházejícím třískám, přičemž zlatý PVD povlak velmi usnadňuje identifikaci průběhu opotřebení. Od malých nebo proměnných až po velmi velké hloubky řezu může být řezný materiál KYHK15 ekonomickou alternativou břitových destiček z PCBN,“ říká Robert Keilmann, produktový manažer společnosti Kennametal.


Vyšší odolnost proti opotřebení a vyšší životnost nástroje v aplikacích tvrdého soustružení do 58 HRC s jakostí KYHK15B™ od Kennametalu
Keramický řezný materiál KYHK15B může být v závislosti na požadavcích na jakost povrchu a typ řezu ekonomickou alternativou PCBN břitových destiček při obrábění tvrdých materiálů nad 48 HRC.

KYHK15B vychází ze stávající řady vysokovýkonných keramických soustružnických řezných materiálů, přičemž výrobcům poskytuje produktivní řešení pro aplikace tvrdého soustružení, dokonce i při proměnných nebo velmi velkých hloubkách řezu.

Pro více informací klikněte zde. KYHK15B

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP