metalworkingmag.cz
Red Lion

Red Lion uvádí novou generaci grafických panelových měřidel PM-50

Jednoduchost panelového měřidla se setkává s výkonností a komunikačními možnostmi zaměřenými na budoucnost.

Red Lion uvádí novou generaci grafických panelových měřidel PM-50

Red Lion uvádí novou generaci panelových měřidel PM-50. Tato grafická panelová měřidla rozšiřují současnou nabídku oceňovaných panelových měřidel firmy Red Lion. Jsou k dispozici s grafickým dotykovým displejem o úhlopříčce 3,5 nebo 4,3 palce. Pomocí jednoduchého „přetažení“ mohou uživatelé snadno přepínat mezi příslušnými obrazovkami a zobrazovat kompletní provozní data pro monitorování zařízení a výroby. Vizuální výstrahy upozorní uživatele buď na samotné jednotce, nebo prostřednictvím aplikace PM-50, která je k dispozici na Google Play nebo Apple Store, že je nutná okamžitá akce.

Přístroj PM-50 má vestavěné rozhraní Wi-Fi, aby uživatelé mohli na dálku přistupovat ke kritickým pracovním procesům, zpracovávat data z prostor závodu a vytvořit tak inteligentní výrobní závod. Další variantou je kabelové připojení prostřednictvím Ethernetu nebo sběrnice Modbus.

Rod Smith, vrchní ředitel oddělení managementu produktů společnosti Red Lion, říká: „Současné výrobní prostředí se rychle mění a je zde stále větší potřeba viditelnosti dat, konektivity a sběru dat. Při vývoji tohoto panelového měřiče nové generace se proto tým společnosti Red Lion rozhodl vytvořit produkt, který by pomohl vyřešit tyto problémy a umožnil výrobcům podniknout další kroky k vytvoření chytřejšího výrobního závodu. Přístroj PM-50 se svým inovativním grafickým displejem přesně odpovídá tomuto zadání – umožňuje zefektivnit procesy, prodloužit provozuschopnost a snížit provozní náklady."

Přístroj PM-50 se snadno instaluje, programuje a rozšiřuje. Může nahradit měřidla do panelu s výřezem velikosti 1/8 nebo 1/16 DIN. Průvodce programováním, který je dostupný v zařízení, v mobilní aplikaci nebo prostřednictvím webového prohlížeče, usnadňuje jeho intuitivní nastavení. Další funkce jsou k dispozici prostřednictvím modulů instalovatelných v přímo provozu, které v případě potřeby poskytují výstupy, komunikaci a střídavé napájení.

Chcete-li se o grafických panelových měřidlech PM-50 dozvědět více, navštivte www.redlion.net.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP