metalworkingmag.cz
Sandvik Coromant News

VRTÁNÍ DĚR V OCELÍCH JE NYNÍ RYCHLEJŠÍ A EFEKTIVNĚJŠÍ

Společnost Sandvik Coromant, která zaujímá vedoucí postavení v oblasti obrábění kovů, zařadila do své nabídky sortiment monolitních karbidových vrtáků CoroDrill® 860 nové generace, jež zákazníkům nabízí vyšší produktivitu při vrtání oceli. Pokroková geometrie -PM umožňuje vysoce produktivní vrtání děr v ocelích ISO P a současně přispívá i k výrazně delší životnosti nástroje.

VRTÁNÍ DĚR V OCELÍCH JE NYNÍ RYCHLEJŠÍ A EFEKTIVNĚJŠÍ

​Vrták CoroDrill® 860 s geometrií -PM využívá novou nástrojovou třídu se zdokonaleným mnohovrstvým PVD povlakem (nanášeným odpařením z pevné fáze). To přináší zvýšení odolnosti proti opotřebení, delší životnost nástroje a v důsledku toho zvýšení produktivity a tudíž i snížení nákladů na obrobenou součást. Vrták má ideální předpoklady pro použití v automobilovém průmyslu, všeobecném strojírenství a při výrobě forem a zápustek, či zařízení pro energetiku.

K dispozici jsou standardně skladované vrtáky v rozmezí průměrů 3 mm (0.12 inch) až 16 mm (0.63 inch). Součástí nabídky jsou rovněž vrtáky vyráběné na zakázku (Tailor Made). Tyto nástroje si mohou uživatelé přizpůsobit tak, aby odpovídaly jejich specifickým požadavkům na obrábění. Získat cenovou nabídku a zadat objednávku na zakázku upravených vrtáků lze na webových stránkách společnosti Sandvik Coromant.

Pro další prodloužení životnosti vrtáků CoroDrill® 860-PM a k zajištění udržitelnější strategie obrábění lze využít program renovace nástrojů nabízený společností Sandvik Coromant. Dospěje-li nástroj ke konci své životnosti, může být předán do recyklačního programu společnosti Sandvik Coromant.

James Thorpe, globální produktový manažer ze společnosti Sandvik Coromant, říká: „Jsme si vědomi toho, že vyšší produktivita spolu s dosažením nižších nákladů na vyrobenou součást jsou dva základní požadavky našich zákazníků, proto nabídku neustále aktualizujeme. Uvedení tohoto monolitního karbidového vrtáku nové generace s vylepšeným PVD povlakem umožní zákazníkům zvýšení bezpečnosti obráběcího procesu, produktivity a kvality, jakož i snížení nákladů.“

www.sandvik.coromant.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP