metalworkingmag.cz
NSK

Nová linka na úpravu lineárních vedení NSK zkrátí dodací lhůty evropským zákazníkům

Evropští uživatelé špičkových lineárních vedení společnosti NSK mohou nyní využít výhod nové nejmodernější linky společnosti NSK v Nizozemsku.


Nová linka na úpravu lineárních vedení NSK zkrátí dodací lhůty evropským zákazníkům
Při plné kapacitě bude nová linka na úpravu lineárních vedení NSK dodávat více než 1 000 kusů týdně

Linka vybudovaná za 1,6 miliónu eur v evropském distribučním centru společnosti v Tilburgu, zvýší úroveň služeb pro zákazníky na klíčových evropských trzích, mezi něž patří Německo, Francie, Itálie a další země.

Slavnostní otevření se uskuteční 15. května 2024. Tato akce, jejíž součástí budou komentované prohlídky nové linky, živé demonstrace a prezentace zdůrazňující úsilí společnosti NSK Europe v oblasti inovací a zvyšování kvality, představuje významný milník na cestě společnosti k excelentní výrobě. Přestože společnost NSK Europe již má ve svém závodě v Newarku ve Velké Británii možnost řezat lineární vedení na délku podle požadavků zákazníka, nová linka v Tilburgu pomůže optimalizovat úroveň služeb společnosti pro zákazníky a uživatele těchto oblíbených produktů v Evropě.

Eduardo Rodriguez, ředitel divize Seiki MU Linear Motion a vedoucí sektoru Industrial Services ve společnosti NSK Europe, říká: „Zákazníci po celé Evropě požadují rychlejší reakci a kratší dodací lhůty. Nová linka v Tilburgu umožní dodávat lineární vedení kdekoli na celém kontinentu během několika dní. Linka v Tilburgu, v srdci Evropy, ztrojnásobuje naši stávající kapacitu, abychom byli lépe než jindy schopni rychle odpovídat na potřeby našich zákazníků, a přitom garantovat špičkovou kvalitu."

Otevření nové linky v Tilburgu znamená, že společnost NSK nyní může nabídnout sedmidenní dodací dobu kdekoli v Evropě. To odpovídá požadavkům zákazníků, kteří tyto vysoce kvalitní výrobky používají, zejména těch, kteří vyrábějí automatizované manipulační systémy, balicí zařízení a další běžné průmyslové stroje, jako jsou např. prostřihovací lisy na kov. V takových případech je přesná prognóza prodeje obtížná, takže výrobci často požadují, aby objednaná lineární vedení dostali s krátkou dodací lhůtou. Rychlá reakce NSK je proto prvořadá.

Na lince v Tilburgu může expertní výrobní tým společnosti NSK Europe přiřezávat lineární vedení na požadované délky, obrábět úkosy na kolejnicích, brousit lišty, měnit předpětí, montovat vozíky na kolejnice, vedení značit laserem podle požadavků zákazníka, výrobky umýt, a nakonec je dokonale zabalit, aby se zabránilo možnému poškození během přepravy. Po dosažení plné kapacity dosáhne linka s akreditací ISO 9001 výrobního výkonu více než 1 000 kusů týdně.

To vše je dobrá zpráva pro uživatele lineárních vedení NSK, a to jak kuličkových, tak válečkových. Například rostoucí počet výrobců využívá lineární kuličková vedení řady NH/NS, která nabízejí 1,3krát vyšší dynamickou únosnost a dvojnásobnou životnost než konvenční vedení. Lineární vedení řady NH/NS jsou kompatibilní s celou řadou doplňků, včetně mazacích jednotek a prachotěsných těsnění, zatímco úplná zaměnitelnost umožňuje libovolně kombinovat kolejnice s vozíky.

Podobně lineární válečková vedení řady RA společnosti NSK mají dlouhou životnost a vysokou únosnost. Uživatelé také oceňují velkou odolnost proti prachu a bezúdržbový provoz. Optimální velikost válečků zajišťuje velkou tuhost a snižuje vibrace při pohybu.

Vedle nové linky v Tilburgu bude stávající linka na úpravu lineárních vedení společnosti NSK Europe v Newarku i nadále sloužit zákazníkům ve Velké Británii a Irsku.


Nová linka na úpravu lineárních vedení NSK zkrátí dodací lhůty evropským zákazníkům
Díky nové linkce v Tilburgu nyní může společnost NSK nabídnout sedmidenní dodací dobu kdekoli v Evropě

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP