metalworkingmag.cz
Red Lion

Red Lion rozšiřuje sortiment o zařízení DA10D a DA30D pro převod protokolů a sběr dat

Výkonné nástroje pro konektivitu umožňují využít cenná data z dosud nepřipojených a stávajících zařízení

Red Lion rozšiřuje sortiment o zařízení DA10D a DA30D pro převod protokolů a sběr dat
Společnost Red Lion Controls, celosvětový odborník na komunikaci, monitorování a řízení pro průmyslovou automatizaci a sítě, oznámila, že dnes uvádí na trh zařízení DA10D a DA30D pro převod protokolů a sběr dat. Na rozdíl od jiných komunikačních bran a převodníků protokolů, které se pro připojení k podnikovému informačnímu systému spoléhají na komplikované skriptování nebo dodatečný hardware serveru, zařízení DA10D a DA30D nabízejí možnosti výkonné konektivity a současně jednoduché prostředí pro konfiguraci. Umožňují tak firmám rychle získat přístup k cenným datům z dosud nepřipojených nebo stávajících zařízení a snadno a cenově výhodně připojit, monitorovat a ovládat jednotlivé systémy.

Pro zákazníky z oboru průmyslové automatizace, kteří potřebují sbírat kritická data z různých systémů od různých dodavatelů, jsou zařízení DA10D a DA30D pro sběr dat a konverzi protokolů novou možností zařízení, která pro sběr a sdílení dat z oddělených systémů využívají standardní Ethernet a sériové porty. S novou nabídkou přichází také software Crimson 3.1, poskytující nativní podporu pro více než 300 průmyslových ovladačů, předem připravené (out-of-box) servery OPC UA a jednoduchou „zaklikávací“ konfiguraci cloudových konektorů MQTT pro některé nejpopulárnější platformy IIoT od firem Amazon, Microsoft a Inductive Automation.

Zařízení DA10D a DA30D pro konverzi protokolů a sběr dat jsou navržena tak, aby hrála klíčovou roli při sběru provozních dat, jejich vizualizaci a správě systému od provozu po vedení podniku a umožňovala přijímat operativní rozhodnutí s významným dopadem na chod celé firmy. Zařízení umožňují sbírat data v reálné čase v podstatě z jakéhokoliv zařízení, a kromě toho umožňují zaznamenávat data, události a údaje o zabezpečení s podporou šifrování záznamů a možností připojení elektronického podpisu, a dále realizovat dotazy SQL, periodické i na vyžádání. To vše usnadňuje správu dávkových a recepturově řízených výrob a současně zajišťuje splnění nejvyšších standardů kvality. Zařízení navíc mají volitelný webový server s responzivním designem pro mobilní zařízení. Umožňuje zobrazení na celou obrazovku, jež je ideální pro tablety a mobilní telefony, dále operace HTTPS s poskytováním certifikátů, přesměrování HTTP a podporu stylů CSS a jazyka JavaScript.

Pro více informací o výhodách úplné konektivity zařízení DA10D a DA30D od Red Lion, která jsou určená pro konverzi protokolů a sběr dat, navštivte www.redlion.net/DA

Red Lion rozšiřuje sortiment o zařízení DA10D a DA30D pro převod protokolů a sběr dat

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP