metalworkingmag.cz
Red Lion

Společnost Red Lion doplnila svůj sortiment o zařízení pro úpravu signálů

Zesiluje signály při přenosu na velkou vzdálenost nebo v náročném prostředí

Společnost Red Lion doplnila svůj sortiment o zařízení pro úpravu signálů
Společnost Red Lion Controls, celosvětový odborník na komunikaci, monitorování a řízení pro průmyslovou automatizaci a sítě, oznámila, že dnes uvádí na trh novou řadu zařízení pro úpravu signálů. Zařízení pro úpravu signálů od firmy Red Lion zesilují signály tak, aby bylo možné i v náročném průmyslovém prostředí používat delší kabely. Jestliže jsou zařízení použita jako převodníky, převádějí přijaté signály na signály vhodné pro stávající PLC. Není tak nutné požívat drahé vstupní karty pro PLC jen pro to, aby bylo možné do PLC zavést signál z nově přidaného snímače. Převodníky signálu Red Lion s tloušťkou 6 mm zpracovávají nebo převádějí proudové a napěťové signály, signály termočlánků, odporových teploměrů, odporové signály a pulsní vstupy.

Nová zařízení pro úpravu signálů od firmy Red Lion jsou ideální pro zákazníky, kteří požadují vynikající integritu signálů, nebo pro průmyslové aplikace, kde je třeba prostřednictvím dodatečně instalovaných senzorů zavést data ze stávajících zařízení do systému IIoT, a nebo tam, kde procesy měření využívají data z velmi přesných snímačů, jejichž signály je třeba přenášet na velkou vzdálenost a bez interference s vnějšími zdroji šumu, jako jsou např. pohony s měniči frekvence nebo kontakty spínačů. Převodníky a zařízení pro úpravu signálů od firmy Red Lion umožňují provozním technikům bez pořizování drahých specializovaných I/O karet pro PLC přidat do stávajících systémů data z nových snímačů ve vhodném formátu, zjednodušit implementaci nového měřicího bodu a snížit náklady na jeho pořízení.

Nová zařízení pro úpravu signálů umožňují signály zesílit, oddělit a konvertovat, zajišťují jejich integritu v náročném prostředí a při přenosu na dlouhé vzdálenosti a umožňují převést signál na požadovaný vstup potřebný pro danou aplikaci. Všechny tyto funkce jsou realizovány v modulu s tenkým pouzdrem o tloušťce 6 mm, který nezabírá zbytečné místo v rozváděči.

Chcete-li získat více informací o možnostech zesílení a konverze signálů, které přinášejí nová zařízení pro úpravu signálů od Red Lion, navštivte prosím www.redlion.net/signal-conditioners

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP